Gelukt, maar wacht... Dit is noodzakelijk: mail / upload je stand van zaken uiterlijk 24 uur voor de ingeplande afspraak, anders laat ik de gratis sessie vervallen. 

Klonk dat overtuigend? Mooi :-) 

Ik neem onze afspraak serieus, ook al is hij gratis en dat verwacht ik ook van jou. Jouw aandeel: mij je stand van zaken sturen en op de ingeplande tijd aanwezig zijn.

Mijn aandeel: Ik bereid mij inhoudelijk voor op basis van jouw stukken. Na de voorbereiding slaap ik er nog een nachtje over en maak ik de volgende ochtend aantekeningen als mij nog iets ingegeven wordt. Op het afgesproken moment zorg ik dat ik er klaar voor zit, met een helder hoofd en een goede energie. 

Ik kan mijn deel alleen doen, als ik jouw input heb. Dus deel je stand van zaken met me, zodat het zin heeft de afspraak door te laten gaan en je tijdens de afspraak van waarde te zijn. 

Heb ik 24 uur van te voren geen voorbereiding ontvangen, dan annuleer ik de afspraak. 

Wat ontvang ik precies ter voorbereiding? 

- Het werkdocument waarin je nu bezig bent. (Geen probleem als het nog een rommeltje is met half uitgewerkte paragrafen, en dat je nog in een brainstormfase bent qua onderzoeksvraag/deelvragen etc. Het hoef niet compleet, af en netjes. Als ik maar iets heb om mij te verplaatsen in jouw wereld, en dat mag dus ook een wereld zijn waarin jij door de bomen het bos niet meer ziet.) 
- Andere optie: een ingeleverd en afgekeurd onderzoeksvoorstel die je nu moet herzien. Het is fijn als je ook de feedback meestuurt die je gekregen hebt, zodat we daarop verder kunnen. 

Indien je een andere studie doet dan Social Work, SPH, MWD, CMV stuur dan ook even je opleidingseisen of afstudeerhandleiding mee. 

Via onderstaand formulier kun je alles uploaden, maar je mag het ook, uiterlijk 24 uur van te voren mailen naar suus@gelukkigafstuderen.nl 
Ik stuur je nog een herinnering, maar die zie je waarschijnlijk alleen als je je spam in de gaten houdt. Dus doe dat als je nu niet gelijk je documenten upload.

null

Tot gauw! Ik kijk ernaar uit!