Gratis sessie

Gratis sessie

Overweeg je mijn scriptiebegeleiding en wil je ontdekken hoe het is als ik met je mee zou denken? Ga dan de ervaring aan van een gratis sessie. Door ervaring weet ik razendsnel tot de kern van het probleem te komen. Als je vast zit ontdek je waarom je vast zit en waarin de oplossing ligt. Als je bezig bent met het maken van een plan van aanpak, denk ik met je mee hoe je het zo makkelijk mogelijk voor je zelf kunt maken. Na de sessie ben je zeker een paar stappen verder dan je nu bent.

Enkele reacties na een gratis sessie:

Van een student Fiscaal recht en economie:

“Ik heb vanochtend mijn afstudeerdocent gesproken en die vond het ombouwen van m’n plan van aanpak ook een heel goed idee! Zo zie je maar weer hoe je me geholpen hebt met een kort gesprek waaruit jij dan de relevante informatie kunt filteren.. Ik ga t ombouwen! Super bedankt!”

Van een student General Management:

“Fantastische punctuele studiecoach! Suus heeft mij in een Skypegesprek enorm geholpen door met mij te sparren over mijn onderzoeksvraag. Ik kan weer verder met vertrouwen en kan haar zeker aanbevelen. Bedankt Suus!”

Van een student Bestuurskunde:

“Afgelopen vrijdag is mijn verdediging geweest, en ik heb mijn scriptie met een 8,5 gehaald en de verdediging met een 9,0. Onze eenmalige kennismakingssessie heeft mij mede enorm geprikkeld om als een gek aan het werk te gaan, en de teksten te structureren en her en der te herschrijven.

Ik had simpelweg een positief duwtje nodig;  ben soms nog steeds enorm faalangstig. Na jouw feedback vielen ineens alle puzzelstukjes op zijn plaats, en schreef het zich vanzelf. Ik had helaas een begeleider, die mij ontzettend (onnodig) onzeker heeft gemaakt.

Van een student HRM:

Goed nieuws mijn conceptueel model, centrale vraag en hoofdvragen zijn goedgekeurd. Eindelijk!!!! Bedankt voor je hulp ik zat echt vast.

Bij studenten zal ik je zeker aanbevelen, en ik wil waarschijnlijk gebruik gaan maken van je hulp als ik begonnen ben met de pre-master.”

Van een student International Business and Management Studies:

“Je hebt me heel goed op weg geholpen met het Skype gesprek. Het heeft me veel meer duidelijkheid gegeven over het onderwerp an sich en hoe ik nu verder moet. Ik wil je heel erg bedanken voor je tijd. Ik heb je website al doorgestuurd naar een aantal vrienden en klasgenoten! 😊”

Wauw Suus, ik wil ook een gratis sessie!

Oké top, dan gaan we die inplannen!

Dit zet je in het bericht:

  1. Je studie
  2. Je beoogde afstudeerdatum
  3. Waar je voornamelijk tegenaan loopt
  4. Twee dagen waarop je kan Skypen (ma, di, woe, do, vrij, za ochtend/middag)

Je kan het contactformulier hieronder gebruiken of rechtstreeks mailen naar suus@gelukkigafstuderen.nl

Zodra ik je berichtje lees, zal ik je gelijk een voorstel doen voor de sessie.

Gelukkig afgestudeerd

“Het is gewoon allemaal super vloeiend en vlekkeloos verlopen. In mijn eentje was het echt niet gelukt. Ik had het hele overzicht niet. Jij hebt het allemaal logisch neergezet en heel die planning die je doorstuurde en die terugkoppeling was superfijn”

Nour, Sociaal Pedagogische Hulpverlening

Lees het hele interview met Nour + de ervaringen van anderen

Gelukkig afgestudeerd

Suus steekt veel tijd, moeite en energie in het begeleiden van zowel jouw scriptie als jezelf. Ze houdt rekening met jou als persoon en kijkt waar jouw krachten en jouw valkuilen liggen. Vanuit deze basis maakt zij een werkschema en geeft ze duidelijke en concrete feedback.

Bas, Sociaal Pedagogische Hulpverlening

Lees de hele review van Bas + de ervaringen van anderen

Gratis e-book

Mag ik je de weg wijzen?

* indicates required