Aanbod

Aanbod

 • Ben jij eindelijk toe aan het laatste onderdeel van je studie: je afstudeerscriptie?
 • Moet je nog beginnen en voorzie je al dat het mogelijk problematisch voor je gaat worden om binnen de tijd die je hebt een afgebakend onderzoek te bedenken, op te zetten, uit te voeren en alles wat je doet te vatten in een scriptie die voldoet aan de eisen?
 • Of ben je al even begonnen en heb je al gemerkt dat je vastloopt en word je hier heel onzeker van?
 • Loop je vast in je denken en kun je niet meer helder kijken naar wat je aan het doen bent?
 • Blijf je hangen in het verzamelen van informatie maar lukt het niet om knopen door te hakken?
 • Ben je nu wel heel lang bezig met het aanpassen en herschrijven van steeds hetzelfde stuk?
 • Wil je vanuit een gevoel van vertrouwen en ‘zeker weten’ lekker aan de slag gaan en versneld afstuderen zonder dat je jezelf hoeft te overwerken?

Kies dan voor een Gelukkig-afstudeertraject

Dit traject kun je zien als een trein waar je in stapt. In de juiste volgorde neem ik je mee van tussenstation naar tussenstation. De hele volgorde waarin je het allersnelst van A naar B komt ligt vast. Ook hoe je dit precies aanpakt. Ik deel steeds met je wat jij vanaf jouw precieze startpunt moet weten en doen om in eerste instantie tot een goed onderzoeksplan te komen.

Ik zorg dat je geen tijd verliest aan lang onnodig denken, overbodige informatie verzamelen en verwerken en het schrijven/uitwerken van stukken die het hem uiteindelijk niet gaan worden.

De ‘kortste route methode’ die ik hanteer is volledig afgestemd op mensen die eigenlijk nauwelijks weten wat er in de rol van onderzoeker van hen verwacht wordt, wat er in verschillende scriptieonderdelen hoort en hoe je een onderzoek slim opbouwt zodat alles samenhangt en tegelijkertijd goed afgebakend is.

Daarnaast is deze methode helemaal afgestemd op mensen die vooral concreet aan de slag willen in kleine behapbare stappen en die niet zozeer meer informatie over onderzoek willen omdat ze dat eigenlijk best saai en ingewikkeld vinden.

Ik leid je dan ook niet op tot onderzoeker, ik loods je simpelweg door de stappen heen die je moet zetten om zo snel mogelijk tot een scriptie te komen die voldoet. Daarnaast leer ik je een effectievere student te worden zodat het zetten van die stappen lekker snel gaat.

Wanneer je aan het begin staat komen in dit traject alle onderdelen van je plan van aanpak/vooronderzoek aan bod en daarnaast denken we ook alvast na over de aard van je resultaten, conclusies en aanbevelingen. Ben je al verder, dan check ik of het fundament goed staat en daarna pakken we door met het onderdeel waar je het beste mee kunt doorpakken.

Hoe ziet het programma eruit dat we dit traject doorlopen?

In dit traject gaan we aan de slag met het opzetten van je onderzoek. Aan bod komen: je onderwerp, aanleiding, probleemanalyse, onderzoeksvraag, deelvragen, doelstelling, inleiding, theoretisch kader, methode, onderzoeksinstrument ontwerpen en verantwoorden.

Waar je in je eentje minimaal drie maanden mee bezig bent en in de praktijk wanneer je vastloopt nog vele maanden tot jaren langer, is met dit traject mogelijk in gemiddeld  zes weken. Dan staat er dus iets wat ook daadwerkelijk goed is en heb jij die zes weken niet te maken gehad met de stress, onzekerheid, angst, schaamte en vele verloren uren die er voor de meeste mensen deel uitmaken van hun afstudeerproces.

Heb je je data al verzameld dan heb ik een ander traject voor je gericht op: data-analyse, resultaten, conclusie, discussie, aanbevelingen/beroepsproduct. Dit is na het transcriberen van je afgenomen interviews in zo’n vier weken naar behoren te doen.

Gratis sessie

Aan ieder traject gaat een gratis sessie vooraf. Voorafgaand aan deze sessie stuur je mij jouw werkt tot nu toe of je stuurt mij je eerste ideeën voor je onderzoek. Tijdens de afspraak verdiep ik mij in jouw situatie en je behoeften qua begeleiding. Vervolgens koppel ik terug wat mij inhoudelijk is opgevallen aan je werk tot nu toe. Ik heb bijvoorbeeld gezien hoe je werk tot nu toe logisch in elkaar zit, hoe goed het zit met de afbakening en hoe het zit met de rode draad. Ik geef aan wat er beter kan. Als je nog in de ideeënfase bent, dan geef ik feedback op je ideeën en ik doe je een aantal aanvullende suggesties. Zo krijg je een goed beeld van hoe het is om met mij te werken.

1 kicksstart sessie

Zodra je besloten hebt om voor dit traject te gaan, hebben we binnen 48 uur een kickstart sessie. Hierin bespreken we hoe jij de grootste waarde uit dit traject haalt. Ik deel met je wat de stappen zijn die je moet zetten voorafgaand aan onze eerste inhoudelijke sessie, dus je kan meteen doorpakken. Ook maken we een planning waarin ik voor je ‘uitreken’ wat je in welke week moet doen om jouw gewenste deadline te halen. Zo is het meteen helder wat het streven is.

4 inhoudelijke sessies

Wekelijks zien we elkaar via Skype voor een inhoudelijke sessie van een uur en soms iets langer. Hierin doen we veel inhoudelijk werk samen. We komen bijvoorbeeld tot een onderzoeksvraag, deelvragen, een doelstelling, interviewvragen of we schaven bij wat we eerder op papier hebben gezet.

Ik bereid mij op iedere sessie goed voor aan de hand van waar je staat en wat je komende week te doen hebt. Zo brainstorm ik ook al van te voren over de inhoudelijke dingen waarover we het gaan hebben.

Een deel van de sessie besteden we aan persoonlijke effectiviteit en persoonlijke coaching.

Uitgewerkt stappenplan na iedere inhoudelijke sessie 
Achteraf stuur ik alle input die jij nodig hebt om je doelen van de week die volgt te halen. Je krijgt bijvoorbeeld een stappenplan, een hoofdstukindeling, voorbeeldzinnen, werkbladen om informatie in te verwerken voordat je een hoofdstuk schrijft. Alles echt afgestemd op jouw scriptie-inhoud.

Training effectief werken

Succesvol afstuderen betekent niet alleen dat je weet wat je inhoudelijk te doen hebt. Je moet ook in staat zijn om het werk daadwerkelijk uit te voeren. Er zijn dingen die je daarin kunnen belemmeren, zoals een gebrek aan focus, uitstelgedrag of juist een te lange hyperfocus waardoor je te lang blijft hangen. Of wat dacht je van perfectionisme? Je leert hoe je meer uit je tijd voor je scriptie haalt en hoe je na een aantal echt productieve het werk loslaat om je weet op te laden voor de volgende werkdag.  Aan deze werkwijze heb je iets voor de rest van je leven.

Jouw werk nakijken en voorzien van feedback
Na iedere inhoudelijke sessie ga jij dus een week aan de slag. Wat je gedaan hebt, stuur je mij weer voor de volgende sessie. Ik kijk het dan (inhoudelijk) na en stuur het terug met feedback.

Wat kost het?

De investering bedraagt: 777 euro.

Dit bedrag is vrijgesteld van btw indien je een reguliere hbo-opleiding doet. Doe je een particuliere (coach)opleiding dan komt er 21% btw bovenop.

Ik begeleid maximaal zes studenten intensief per week zodat ik altijd de energie, rust en cognitieve ruimte heb om je met persoonlijke aandacht te begeleiden.

Wat levert een investering in scriptiebegeleiding op?

Het geld voor scriptiebegeleiding is een heel bedrag waar je liever van op vakantie gaat, maar als je naar de waarde kijkt dan zie je dat het een slimme investering is.

 • Je studeert sneller af met begeleiding. Iedere maand vertraging, kost je collegegeld en als je een lening hebt loopt je schuld op.
 • Iedere maand dat je langer dan nodig met je scriptie bezig bent, kun je niet voluit werken waardoor je minder verdient zolang je nog studeert. Je loopt dus ook per maand geld mis.
 • Hoe langer je het zelf zonder succes blijft proberen, hoe langer het duurt tot je op hbo-niveau gaat verdienen.

Per maand vertraging betaal je geld en loop je geld via werk mis. Dit is sowieso een paar honderd euro maar kan zelfs oplopen tot duizend euro. Veel studenten vertragen maanden en dit loopt soms zelfs op naar jaren. Hierdoor praten we al gauw over duizenden euro’s die er te besparen en te verdienen zijn, wanneer je begeleiding inschakelt.

De snelheid waarmee je gaat bij zo’n intensief afstudeertraject is bizar vergeleken met het tempo dat mogelijk is wanneer je het alleen doet of met enkele losse uurtjes hulp. Ik doe met studenten dingen in enkele weken waar anders vele maanden over gedaan wordt.

Wanneer je met mijn begeleiding begint nog zonder dat je vertraging hebt opgelopen, dan ga je nog sneller dan de tijd die er vanuit je opleiding voor staat. Voor een complete scriptie staat vaak twintig weken en met mijn begeleiding is het reëel om de het geheel in minder dan vijftien weken voor elkaar te hebben. Dus zo spaar je altijd wel een maand uit die je kan besteden aan het verdienen van geld.

Maar los van het geld:

Voor vertraging betaal je ook een emotionele prijs

 • Vastlopen gaat gepaard met het ervaren van schuldgevoel, falen, schaamte, frustratie, onzekerheid en het beïnvloedt je zelfvertrouwen vaak negatief. De druk die je voelt, kan zich weer uiten in destructief gedrag vanwaar je in een negatieve spiraal kan komen.
 • Vastlopen heeft invloed op je relaties. Enerzijds omdat je je niet geweldig voelt en weinig tijd hebt. Anderzijds omdat je bepaalde groeistappen nog niet kan zetten zoals ‘uit huis gaan’, samenwonen of samen een grote reis maken. Dit levert soms ‘gedoe’ op en lastige gevoelens.
 • Je raakt jezelf kwijt in zo’n periode van stress, een hoge druk en het gevoel steeds tekort te schieten. Die leuke, gekke, grappige jij raakt naar de achtergrond en je bent een jij op overlevingsstand. Niet leuk voor jezelf en je omgeving.

Bij Gelukkig afstuderen staat jezelf (weer) goed kunnen voelen ondanks dat je midden in je afstudeerproces staat op #1. We doen dus niet ‘nog langer overleven ten koste van jezelf’ met het idee dat pas na je afstuderen alles beter wordt. Nee, we zetten erop in dat jij je NU al stukken beter gaat voelen en dat je de goede energie die dit met zich meebrengt inzet voor je afstuderen.

Wat je op dit vlak leert, neem je voor de rest van je leven mee. Want ook straks in een baan is het niet de bedoeling om wekelijks te overleven tot aan het weekend. Nee, je STEEDS goed voelen ook al moeten er dingen gedaan worden waar je tegenop ziet. Hoe dat werkt, neem je mee uit de begeleiding en ik ben erg verheugd dat ik dit met je mag delen. Het is namelijk zo’n belangrijke sleutel voor een gelukkig leven.

Hulp inschakelen is niet zwak maar slim

Je denkt misschien: ‘Ik probeer het zelf nog wel even’, maar echt: je verspilt negen van de tien keer je tijd (en dat kost je indirect dus ook geld). Want als je nu niet begrijpt hoe het moet dan weet je dat niet over twee weken opeens wel. Bij mij stap je in en dan weet je dat ieder onderdeel in orde komt en dat de vaart er flink in zit. Geen verspilling van tijd en energie meer en elke week vooruitgang, zichtbaar resultaat en toenemend vertrouwen.

Hoe lang wil je het nog gaan rekken tot je gaat voor de voordelen van begeleiding?

Wat zeggen anderen?

Hieronder een selectie uit de ervaringen van studenten (onder ‘ervaringen’ vind je nog meer verhalen van studenten). Voordat ik mij toespitste op studenten van sociale studies hielp ik studenten van alle studies.

Ervaring Yvette (SPH)

“Voordat ik contact opnam met Suus was ik erg wanhopig geworden wat betreft mijn scriptie en moe van het ‘zwemmen’. Ik had al veel onderwerpen gehad waar ik onderzoek naar wilde doen, wat steeds spaak liep.

Door de gesprekken met Suus kwam ik tot een goed onderwerp en een goede focus. Ook kreeg ik door de gesprekken duidelijk wat nodig was in de onderzoeksopzet en het theoretisch kader m.b.t. mijn specifieke onderwerp.

Door samen het traject te doen, konden mijn doodlopende plannen & neiging tot uitwijden al in een vroeg stadium onderschept worden. Dit scheelde tijd.

Bij het bespreken van mijn persoonlijke effectiviteit werd ik meer bewust van wat mij in de weg zat om rust en een ‘clear mind’ te krijgen, wat nodig was om de klus te klaren.

Voor wie nog twijfelt zou ik aanraden gewoon de gratis kennismaking te proberen. De eventuele financiële investering haal je er uit door maanden eerder af te studeren. Ook de rust van een begeleidster hebben ‘who has got your back’ zodat je er niet meer alleen voor staat, vond ik veel waard. Succes allen!

Het afstudeerverhaal van Linda (Media Informatie Communicatie)

Ik zag al tegen mijn scriptie op, voordat ik er mee begonnen ben. Ik vond het heel erg lastig dat je vanuit school weinig handvatten kreeg over het afstuderen. Ik voelde me dan ook erg onzeker. Doe ik het wel goed, kan dit wel, is dit niet te groot wat ik wil etc.?

Ondanks deze gevoelens dacht ik dat ik het eerst zelf moest proberen voordat ik hulp in ging schakelen. Ik had er alles aan gedaan en zelf geprobeerd een Plan van Aanpak te maken. Deze had ik ingeleverd en ik kreeg heel veel negatieve feedback over mij heen vanuit school. Wat was er eigenlijk wel goed aan mijn PvA, de paginanummering?

Ik voelde me verschrikkelijk. En dat was de reden dat ik meteen Suus heb gemaild en gevraagd heb om hulp.

Naast mijn afstuderen was ik ook werkzaam bij het bedrijf. Ik vond het heel moeilijk om mijn grenzen aan te geven (8 uur voor het bedrijf, 32 uur afstuderen). Ik maakte al snel veel meer uren voor het bedrijf dan de bedoeling was.

Ik nam contact op met Suus en we bekeken het probleem. Ik had ook een opdracht waar ik zelf niet achter stond. Samen met Suus zijn we gaan kijken naar wat ik wel wilde en wat ik goed kon. Al gauw kwamen we samen tot een geschikte opdracht.

Dit betekende wel dat ik opnieuw moest beginnen en een paar weken achter kwam te lopen op het normale afstudeertraject. Dat vond ik eerst wel moeilijk. Ik was meteen bang dat ik het niet ging redden maar Suus gaf mij weer vertrouwen en door de wekelijkse gesprekken zag ik het weer helemaal zitten.

Elke maandag zat ik wel weer even in een dipje “komt het allemaal wel goed, heb ik wel genoeg gedaan” en na elk skypegesprek op dinsdag kreeg ik de bevestiging dat ik goed bezig was. Dit gaf mij weer motivatie om weer een week door te knallen.

Door de ondersteuning van Suus had ik overzicht in mijn taken. Ik had daardoor een duidelijk beeld van wat er nog moet gebeuren, dat gaf mij veel rust wat ik voorheen niet had. Ik kon weer goed slapen en voelde me veel beter. En dat zorgde ervoor dat ik de verloren tijd stukje bij beetje kon gaan inhalen zonder meer werkdruk.

Door het effectief werken was ik productiever dan voorheen. Deze rust zorgde er ook voor dat ik met mijzelf bezig kon.  Bewust worden van waar ik mee bezig was. Verwacht ik teveel van mijzelf, waarom leg ik mijzelf zoveel druk op, waarom kan ik slecht slapen, waarom geef ik te weinig mijn grenzen aan?

Ik ben deze afstudeerperiode heel bewust met mijzelf aan de slag gegaan door de trainingen van Suus. Ik kan nu veel beter mijn grenzen aangeven, durf vaker nee te zeggen, maak me minder druk om wat anderen daarvan denken. Het belangrijkste is dat ik nu van veel dingen meer bewust ben. Wat wil ik zelf. Waar voel ik mezelf goed bij.

En dat er dingen zijn waar je zelf aan kunt werken. Sommige dingen zijn gewoon trucjes wat ik mijzelf moest aanleren.

Ik ben echt tot de dag van vandaag blij met de begeleiding op persoonlijk vlak. Ik dacht eerst, waar is dat voor nodig? Maar stond er wel open voor. En juist dat heeft mij misschien wel het meest geholpen voor ook nu tijdens mijn werk. Ik heb nu veel meer overzicht en geef duidelijk mijn grenzen aan zonder dat ik mij daar rot over voel.

Waarom zou je anderen aanraden om te investeren in mijn scriptiebegeleiding?

Ik vond het veel geld. Vooral in het begin weet je nog niet heel goed wat je ervoor terug krijgt. Je hebt meer zo’n gevoel van “oké, ik moet het maar proberen”. Maar het is echt elke euro waard geweest om dit te doen.

Linda schreef zelfs een stukje op LinkedIn over haar ervaringen met mijn begeleiding

Interview met Nour, Sociaal Pedagogische Hulpverlening

Heb je het vragen van hulp lang uitgesteld?

‘Eerst dacht ik, ik ga het eerst even zelf proberen en toen na een maand of anderhalve maand heb ik wel hulp ingeschakeld. Nadat ik mijn vooronderzoek afgekeurd terug had gekregen was dat.

Heeft de begeleiding invloed gehad op de stress die je ervaarde?

‘Ja, ik had niet meer het idee dat ik er helemaal alleen voor stond. Dan heb je gewoon een schouder waar je op kan leunen. Dus ik heb er wel minder stress door ervaren.’

Wat ben je anders gaan doen door de begeleiding?

‘Ik heb sowieso een nieuwe schrijfstijl en ik heb geleerd hoe je het document er netter uit kan laten zien. Jouw manier van plannen was fijn en jouw manier van werken heb ik aangeleerd met die 20 minuten telkens. Ik heb nu ook geleerd hoe je een scriptie kunt schrijven. Dat kon ik eerst niet.’

Was het zonder hulp niet gelukt?

‘Ja bij mij wel in ieder geval.’

Hoe voelt het dat je nu afgestudeerd bent?

‘Ja chill. Ik ben echt superblij. Ik ben echt blij dat ik hulp heb ingeschakeld want zonder hulp was het echt niet gelukt. Nu ben ik er gewoon vanaf. Van al die stress en van al het gedoe. Nu heb ik het gewoon op tijd afgerond ook. We zaten nog voor de deadline.

Het is gewoon allemaal super vloeiend en vlekkeloos verlopen. In mijn eentje was het echt niet gelukt. Ik had het hele overzicht niet. Jij hebt het allemaal logisch neergezet en heel die planning die je doorstuurde en die terugkoppeling was superfijn. Dat was gewoon top.’

Wat als je geen hulp had ingeschakeld?

‘Zonder hulp had ik meer stress ervaren. Een half jaar uitstel nodig gehad omdat ik zou zijn gestopt na het twee keer fout terugkrijgen van mijn scriptie. Dus sowieso minder stress: dat is het grootste punt.’

Zijn er momenten in de scriptiebegeleiding die je zijn bijgebleven?
‘De Skypegesprekken vond ik heel erg fijn. Dan heb je echt contact. Al je vragen kun je stellen en dan kan je weer even gerustgesteld worden. De momenten dat ik de terugkoppeling over de mail terug kreeg en dat er dan ook echt in stond van dit en dit ga je doen. Zus en zo ga je het aanpakken. Dat vond ik superfijn. Ook dat we gingen proosten. Dat was leuk.

Proosten met Marlotte, Logopedie

Met Marlotte ging ik na het afstuderen proosten. Ze verraste mij met prachtige bloemen en een hele toffe illustratie

Ervaring persoonlijke coaching, Ron

Ik heb te lang gedroomd hoe het zou zijn als ik een coach had die me kan helpen om mijn leven meer structuur te geven en dat duwtje in m’n rug te geven wanneer ik het nodig heb. Op het moment dat ik het opgaf om mijn scriptie van een post hbo studie af te ronden, ben ik Suus tegengekomen.

Ik heb nu de keuze gemaakt om te investeren in mezelf en het verleden af te sluiten. Suus heeft mijn leven positief veranderd. Alleen was me dit zeker niet gelukt. De toegevoegde waarde is niet uit te drukken in geld.

Het afstudeerverhaal van Han, International Business Management

Voordat ik met Suus contact opnam heb ik dagen, weken en maanden zitten stoeien met mijn scriptie. Omdat ik de 10 jaar deadline naderde en al jaren niet meer in de boeken had gekeken, was ik erg onzeker of ik met mijn scriptie wel op de goede weg was en of het niveau wel voldoende was.

Toen ik in alle onzekerheid op zaterdagavond tussen 23:00 en 0:00 Suus een berichtje stuurde kreeg ik binnen een half uur al een hele uitgebreide reactie waarin Suus aangaf de situatie te herkennen en ze mij goed zou kunnen helpen. Wat een opluchting dat ik eindelijk iemand had benaderd om mij te begeleiden bij het afronden van mijn scriptie.

Suus is een enorm geschikte vrouw die je op alle mogelijke manieren wil helpen zo snel mogelijk dat papiertje binnen te slepen. Door middel van hele duidelijke afspraken en structuren begeleidt Suus je door de, in jouw ogen ontstane, scriptie jungle.

Ik kan iedereen die op wat voor manier met zijn of haar opleiding aan het stoeien is Suus aanbevelen.

Nogmaals dank voor de geweldige begeleiding, rust die je uitstraalt en het vertrouwen dat je me hebt gegeven waardoor ik er zelf in ben gaan geloven!

(Dit was een selectie. Meer ervaringen vind je onder ‘ervaringen’.)

Mag hulp inschakelen wel?

Ja! Hulp inschakelen mag. Je scriptie uitbesteden aan een ander niet. Veel docentbegeleiders zijn van mijn externe hulp op de hoogte en staan daar positief tegenover. Ook word ik door docenten en studentpsychologen aanbevolen aan studenten. In voorwoorden word ik rustig bedankt. Geen zorgen dus.

Hoe verder bij interesse?

Voordat je kunt instromen in een traject, is het van belang vooraf in kaart te brengen of een samenwerking tussen ons tot het gewenste resultaat gaat leiden. Daarom doen we eerst gratis en vrijblijvend een combinatie van een persoonlijke kennismaking en een stukje inhoudelijke begeleiding zodat je ook echt kan ervaren hoe het is om met mij te werken. Ook wordt het traject verder verhelderd en worden verwachtingen over en weer uitgesproken.

Mochten we het allebei zien zitten, dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag. Binnen 48 uur is dit over het algemeen al mogelijk.

Kun je mij ook helpen wanneer ik een andere studie doe?

Ik maak soms wel een uitzondering wanneer studenten goed bij mij passen en een kwalitatief praktijkonderzoek moeten uitvoeren over een onderwerp waar ik iets mee heb. Zo is bijvoorbeeld werkstress/werkdruk een onderwerp wat voorkomt bij sociale studies maar het is iets wat ook voor kan komen bij studies gerelateerd aan personeel en organisatie. Daar kan ik dan prima mee helpen. Zolang het je insteek is om interviews af te nemen om daarmee uiteindelijk inzicht te verwerven in een praktijkprobleem van een organisatie gaat, dan sluit wat je wil doen gaat aan bij mijn expertise en heeft het zin een gratis sessie aan te vragen.

Gratis sessie aanvragen

Stuur een berichtje met daarin dat je een gratis sessie wil aanvragen. Dan kan je daarna beoordelen of dit echt iets is waarvoor je wil gaan. Je zit nergens aan vast. Interesse hebben in dit traject is genoeg aanleiding om zo’n sessie aan te vragen.

Mijn favoriete momenten om af te spreken voor een gratis sessie zijn dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur. Geef alvast twee momenten aan waarop je zou kunnen in je bericht.

De sessie is via Skype, waar ik te vinden ben onder de geweldig professionele naam ‘suus785’ 😊

Je kunt het formulier hieronder gebruiken of direct mailen naar suus@gelukkigafstuderen.nl

 

Nog meer ervaringen

 

 

 

 

 

 

 

 

Ervaringen met de training Effectief werken die je als bonus krijgt:

“Jouw methode werkt zó goed, dat is onbetaalbaar. Ik heb zelf ontzettend veel gehad aan deze training en ik werk nu dagelijks volgens deze methode. Suus Venings is de reddende engel in mijn chaotische waan van de dag.”
Gwendolyn Koene

“Doen doen doen! Na de training van Suus kan ik ineens met superfocus werken!

Ook zo’n moeite om je dag productief te maken? Wil jij ook met superfocus werken? Het kan echt! Met de methode van Suus is werk ik echt gefocust en ben ik productief in plaats van dat ik maar wat doe. Heerlijk om al die vinkjes van afgeronde taken te zien als je klaar bent 😊”
Karin Kleijn

“Absoluut een aanrader!! “Uit eigen ervaring weet ik hoe goed dit nu werkt. Ik gebruik het elke dag!”
Simone Sinjorgo

“Dit is echt een aanrader! De methode van Suus Venings geeft zoveel houvast. En het is niet moeilijk of ingewikkeld.”
Martha

“Ik gebruik het ook en ik ervaar meer vrijheid en kan beter prioriteiten stellen, echt heel fijn!”
Sheila van Loon

“Dankzij Suus ben ik productiever en dat op een leuke speelse manier. Geen moeilijk gedoe maar je krijgt super concrete praktische toepasbare tips die meteen een groot verschil maken.”
Jenny Hoekstra

Alles doorgenomen?

Als je twijfelt ga dan in ieder geval voor de gratis sessie want je hebt niets te verliezen en veel te winnen. Je kan mij ervaren, je vragen stellen en daarna rustig beoordelen of dit echt iets is waarvoor je wil gaan. No pressure.

Mijn favoriete momenten om af te spreken voor een gratis sessie zijn dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur. Geef alvast twee momenten aan waarop je zou kunnen in je bericht.

De sessie is via Skype, waar ik te vinden ben onder de geweldig professionele naam ‘suus785’ 😊

Je kunt het formulier hieronder gebruiken of direct mailen naar suus@gelukkigafstuderen.nl

Gelukkig afgestudeerd

“Het is gewoon allemaal super vloeiend en vlekkeloos verlopen. In mijn eentje was het echt niet gelukt. Ik had het hele overzicht niet. Jij hebt het allemaal logisch neergezet en heel die planning die je doorstuurde en die terugkoppeling was superfijn”

Nour, Sociaal Pedagogische Hulpverlening

Lees het hele interview met Nour + de ervaringen van anderen

Gelukkig afgestudeerd

Suus steekt veel tijd, moeite en energie in het begeleiden van zowel jouw scriptie als jezelf. Ze houdt rekening met jou als persoon en kijkt waar jouw krachten en jouw valkuilen liggen. Vanuit deze basis maakt zij een werkschema en geeft ze duidelijke en concrete feedback.

Bas, Sociaal Pedagogische Hulpverlening

Lees de hele review van Bas + de ervaringen van anderen

Gratis e-book

Mag ik je de weg wijzen?

* indicates required